Необхідне обладнання для кейтерингу
Необхідне обладнання для кейтерингу
25.07.20
Обладнання для кейтерингу від компанії ТЕХНОФУД
Кейтеринг - найпопулярніша послуга, поява якої була викликана потребою ринку в гнучких і мобільних рішеннях. Виїзне обслуговування, на відміну від ресторанного, стиснутого в рамки локації і формату, дизайну та меню, здатне передбачити будь-які вимоги і побажання замовника. Спеціальне обладнання для кейтерингу дозволяє проводити заходи на різні тематики: від дитячих свят до весільних банкетів, від кави-брейків під час семінарів до виїзних фуршетів та корпоративів на природі, від коктейльних вечірок до пікніків і барбекю. Клієнт називає локацію, формат і кількість гостей, кейтеринг блискуче вирішує покладені на нього завдання.
Професійний інвентар і обладнання для кейтерингу - особливості, завдання та переваги
На кейтерингові компанії покладається величезна відповідальність за якісну організацію кожного етапу виїзних заходів - від планування, складання меню і підбору персоналу до подання страв, обслуговування і прибирання території. Подбати треба про безліч дрібниць, але на перший план незмінно виходить завдання купити професійне обладнання для кейтерингу, меблі, інвентар та посуд. Правильно зроблений вибір забезпечить вам чимало переваг в експлуатації.

Купівля якісного брендового інвентаря та обладнання для кейтерингу - це головна умова успішного і ефективного бізнесу в сфері кейтерингу, адже їжа для гостей повинна бути свіжою і смачною, а подання різноманітних страв і напоїв - красивим і привабливим.
У форматі виїзного обслуговування компанія готує страви заздалегідь на власній кухні, а потім транспортує їх до замовника, на зазначену локацію. При доставці їжі і напоїв необхідно дотримуватися певних умов, зокрема температурного режиму. Для цього служать термоси і марміти, термоконтейнери і гастроємності.
Практичне обладнання для кейтерингу має бути максимально легким і зручним для переміщень і транспортувань. Замовляти його, а також весь необхідний посуд, меблі, інвентар і аксесуари рекомендовано винятково у надійних виробників з бездоганною репутацією на ринку України і у світі, які заслуговують на довіру. Від якості виконання, зручності конструкцій, високої міцності виробів і стійкості їх до механічних пошкоджень, надійності, зносостійкості, екологічності та інших експлуатаційних характеристик безпосередньо залежатиме імідж кейтерингової компанії та її успіх серед споживачів.
Як правильно вибрати меблі (столи, стільці та інші конструкції) для кейтерингу
Організовуючи виїзне ресторанне обслуговування повного циклу необхідно подбати про придбання спеціальних меблевих конструкцій. Найпопулярніші меблі для кейтерингу - це складні столи, стільці та лавки. Всі конструкції, переважно, мають каркас з металу і пластикову поверхню, а складаний механізм дозволяє компактно скласти меблі для подальшого транспортування. Підготовка складаних меблів до експлуатації теж займає лічені секунди.
Кейтерингові компанії, безумовно, зацікавлені в тому, щоб купити високоякісні столи і стільці для виїзних заходів, а також інше обладнання для кейтерингу. Фахівці не рекомендують економити на цьому та інвестувати кошти в товари відомих брендів, відповідні високим міжнародним стандартам за якістю, зовнішнім виглядом, довговічністю.
Термоконтейнери, кавові станції, чафіндіші, та інші категорії обладнання для кейтерингу
Кафе, ресторани і служби кейтерингу, які пропонують проведення масових заходів на найвищому рівні, потребують висококласного обладнання, сучасного, практичного і простого в експлуатації. Ознайомившись з основними категоріями обладнання для кейтерингу, їхніми функціями і особливостями, ви зможете зробити правильний вибір комплектації з урахуванням індивідуальних вимог.

Все обладнання для кейтерингу без винятку, якщо ви зробили грамотний його вибір, підвищує якість сервісу компанії і ефективно працює на її імідж.
Інвентар і посуд для кейтерингових служб - кілька рекомендацій щодо вибору
Як інвентар, так і посуд для виїзного ресторанного обслуговування, зобов'язані відповідати високим стандартам.
Конкретний вибір посуду визначається статусом виїзного заходу, його форматом і тематикою. Так, наприклад, посуд для фуршетів та корпоративів може бути виготовлений з пластику або склопластику, а для статусного заходу можуть знадобитися дорогі аксесуари, високоякісне скло і презентабельна кераміка.
Слід розуміти, що якісний інвентар для кейтерингу та посуд не можуть мати низьку вартість. Але вкладення в товари від провідних світових виробників незмінно окупаються дуже швидко.
Для виїзних застіль потрібно чимало різноманітних столових наборів, сервізів і додаткових аксесуарів для сервірування, а також іншого інвентаря і обладнання для кейтерингу. При цьому слід завжди мати з собою як мінімум один резервний комплект посуду.
Стаття надана компанією «Технофуд» .